- may 2012

EN STOR FÖRÄNDRING...!!!

Ni kanske kommer ihåg att jag skulle fundera på en grej som jag skrev i ett inlägg igår?! Har tänkt igenom detta med bloggen och hur jag vill osv, jag ska inte sluta blogga!! Hade massa tankar om detta igår, men tack vare mina fina läsare så vill jag fortsätta och då kommer det att ske en stor förändring! Här är mina planer för att jag ska satsa stenhårt!
♥  Fixa min design, hela blogg-desigen ska göras om helt o hållet
♥ Minst 6-8 inlägg /dag
♥ Videoblogga oftare
♥ Mer bilder + outfits
Jag vet att jag klarar detta, bara om jag vill! Jag ska verkligen kämpa för att nå upp till de målen som jag har. Tjäna pengar, minst 2000 besökare och det kommer jag att klara. Men innan dess så måste jag fixa dessa 4 punkter som jag har skrivit och sedan så ska jag kämpa för det jag vill med den här bloggen. ♥ Och jag vet att jag kan klara detta med hjälp utav mina underbara läsare, tack för att ni finns! NI vet att jag älskar er va?

VÄDRET ♥

Hej alla fina läsare! Kom hem för en stund sen, orkade inte vara kvar i skolan för att vänta på att idrotten skulle börja (hade 2 timmars hål) så när jag kom hem så satte jag mig vid datan och kollade runt lite på olika bloggar och fastnat för en faktiskt. Riktigt grym blogg!!♥ Nu ska jag alldeles strax skölja ur "Ricinoljan" , haft ett litet uppehåll men nu är jag igång igen med oljan! Mitt hår växte ju ca. 6 cm innan jag klippte mig, men nu kör vi igång igen! Sen tar jag nog ett litet mellan mål innan jag hämtar min bror, vi hörs senare, puss!♥

SWEET DREAMS EVERYBODY ♥

Hello Lovers! Varit med Alan hela dagen så det är just därför jag inte har uppdaterat något, men imorgon ska jag väl inte göra något speciellt, förutom skola då! Men annars blir det väl bloggning som vanligt osv.
Tillbaka till min dag då, Alan kom hem till mig runt halv 4 så snackade vi lite och hade det jätte mysigt. Vi skulle egentligen kollat på film, men vi hann tyvärr inte så på onsdag ska jag åka hem till honom och det ska bli jätte kul. Men nu hade jag tänkt att sova, ska försöka tänka igenom allt det här med bloggen tills imorgon så får vi se hur jag gör. Förklarar det i ett inlägg imorgon puss!