- march 2013

MYS

Godmorgon sötisar! Kom hem från Fjugesta igår och hade inte tid att blogga när jag kom hem men tänkte berätta lite om dagen igår och lite om idag. Igår när vi kom till Örebro så drog jag och Richard lite snabbt till en affär för jag skulle köpa en sjukt snygg tröja. Kan visa er lite senare. Och sen drog vi mot resecentrum och väntade på tåget mot Kumla.

Imorse vaknade vi runt 9 och fixade iordning en god frukost och nu ligger vi i sängen och glor film, ikväll vet jag inte vad som händer..hemma kväll kanske?=)HEJDÅ KUMLA

Godmorgon!
 
Nu har jag och mamma städat hela lägenheten så nu ska vi snart gå ut med soporna sen ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig riktigt ordentligt för idag lämnar jag kumla ett dygn, ska bli skönt att komma bort. Så jag ska packa i lite saker och käka lite sen möter jag upp Richard och tar tåget till Örebro sen vidare till Fjugesta. Uppdaterar er sneare med en outfit bild och sen får vi se hur uppdateringen blir när jag är där, men som sagt nu vet ni iallafall vart jag ska oså..