- november 2010

pluugg -.-


Shuee alla fuuckers' !!

Dagen var längre än vad jag trodde, men nu har jag äntligen kommit hem.. var så trött imorse att jag knappt orka gå upp ur sängen, men det är ju ett måste!! När jag kom så satte jag mig här nästan direkt kände att jag behövde skriva av mig litegrann. Och jag måste bara säga att mitt hår är katastrof, när jag skaffar hårförlängning så ska jag färga mitt hår och klippa av det slitna så ser det bättre ut, för jag kör med inpackningar och har slutat tupperar och plattat och så på ett tag, men det verkar inte hjälpa..och jag har snart inte färgat håret på ett halv år, och jag trodde det skulle hjälpa med inpackning men tydligen inte..

Jag hitta en jättegammal bild på mig på datan:Mörkhårig och sånt skit, fyfan vad ful man var då..

Nu ska jag dricka te och sen ska jag se om jag drar ut ikväll men jag lovar en outfit bild, puss♥

ingen rubrik....jao?....ingen rubrik, vart att stanna inne för det är så kallt ute så jag ska träffa pontus någon annan dag.
Nu sitter jag här och det är så stressigt hemma, får för fan kanppt inte sitta vid datan när mamma är hemma.
Hon ställer så många krav på mig, börjar bli trött fan har massor av annat att göra!!!
Nu ska jag sluta hon dampar, hejdå !

29 NOVEMBER - trött


Godkväll alla..

Som ni såg igår så blogga jag inget mer efter det första inlägget, men jag var sjukt trött och jag låg bara i sängen hela kvällen och tog det lugnt, träffa marren oxå igår... Men nu är jag på fötter igen och ska snart smika mig något ska kanske ut, får se om jag träffar pontus idag eller om det blir något annat.
Ska nog ta något att äta så får vi se om jag bloggar senare.

Puss & kram