- may 2011

GODNATT SÖTISAR, HIHI!!

Klockan är nu 23.26 och fundera faktiskt på att lägga mig i sängen och sova ut imorgon eftersom jag börjar 10.45 så får jag en rejäl sömn om jag går och lägger mig nu! En grej som ni vet så kan jag inte lägga upp bilder på bloggen eftersom om jag laddar upp via mms så blir bilderna suddiga och sjukt små :S så jag får börja ta med camen, men det duger väl? Nåväl, nog om det mamma kanske drar in till marieberg imogon och köper en telefon till sig så jag kan ta samsung touchen, eftersom min andra mobil dampade så tog jag min reserv telefon som också dampa så nu måste jag ha en annan igen! Hoppas bara mamma hittar en telefon till sig själv..

Nu ska jag byta om och lägga mig i min gosiga säng och kolla på någon film tills jag somnar, tror jag gör lite te också! Tror jag också ska ta det lugnt imorgon i skolan eftersom det är sista dagen innan vi är lediga en hel vecka, det är asnice!! =) Mycket jag ska göra på lovet, nu ska jag stänga av datan.

PUSS

OMG , VILKEN SNYGGING! :$

Tja babes!

Nu är jag tillbaka igen, har inte så mycket att berätta eftersom jag inte gjort så mycket idag förutom att jag nu ska börja träna. Vad ska ni göra idag?
Solen skiner ute och det är as nice, efter jag har tränat så drar jag ut och sätter mig på balkongen och solar.
Nu så är det inte länge kvar till sommarlovet! =) jippi, det ser jag verkligen fram i mot, kanske passa på att träffa lite läsare? Skulle någon vilja det så äre bara att höra av sig till mig på facebook, bloggsvar eller mail: nyqvistjessica@hotmail.com !

TISDAG

Tja babes! =)

Dålig på att blogga, jo jag vet! Haft fullt upp helt enkelt, men ska försöka att uppdatera så mycket som möjligt!
Började halv 9 idag så gick upp till skolan och gjorde delprov C i matte och gör resten imorgon eftersom min lärare skulle iväg till läkaren idag så fick jag sluta halv 11 =) soft va?
Aja iallafall, vad ska ni göra idag då? Själv tror jag att jag ska träna lite sen sticka ner till solariumet och ta en 18 minutare, tycker det är så sjukt snyggt att vara brun, palla vara blek liksom?
Nu ska jag sticka och träna, vi hörs senare.
Kul att statistiken ökar även fast jag inte bloggar så mycket!