- february 2014

Get Ready

Nu har jag precis packat klart och ska nu ta en dusch och göra mig iordning och gå mot tåget. Ska hem till min pojkvän idag så när jag kommer dit ska vi käka lite sen bara ta det lugnt tror jag. Men kommer blogga imorgon då jag inte kan blogga ikväll då jag inte har blogg.se appen ännu men den kan jag ladda ner imorgon, men nu måste jag skynda mig, puss!

Beställt..?

Åh lite panik man fick igår kväll om att sista dagen för att beställa sin studentmössa var den 26 februari så det var bara att ringa dit och kolla ifall jag kunde beställa idag och ändå hinna få den i maj och det gick super bra så nu har jag äntligen beställt den och längtar verkligen tills jag får den. Nu är det bara klänningen kvar och det är sjukt svårt att hitta en studentkläning som man även kan ha sen också. För vill inte köpa en klänning som ska sen bara hänga i garderoben och damma, utan jag vill kunna använda den fler gånger så ska kolla runt litegrann på Nelly ifall jag hitta någon fin. Men innnan dess så ska jag nu äntligen ta min lilla promenad till ica, puss!

Godmorgon

Hejhej! Ångrade faktiskt att jag gick till skolan igår då min hosta har blivit mycket värre. Även om vi bara hade typ 1 timmes lektion så räckte tydligen bara det för att jag skulle bli sämre. Men bestämde mig helt enkelt för att vara hemma idag och bara ta det lugnt så jag hinner bli bättre tills nästa vecka då vi har praktik i 2 veckor.
Så ska strax ta en lite promenad ner till ica och köpa mig en redbull eller nåt och sen ska jag ringa ett litet samtal och sen ska jag bara ta det lugnt och ska även packa för ikväll åker jag hem till min pojkvän och sover där tills på söndag. Så det är typ så min dag kommer att se ut.

Hur är det med er då?=)