- june 2012

MOBILBLOGGAR...

Hej sötisar! Idag har jag och älskling inte gjort så mycket , varit i stan och shoppat lite. Älskling köpte en ursnygg tröja och jag köpte bara en borste, haha! Så just nu har vi inget att göra bara tråkar typ! Vad har ni för er? =) hittade ett par jätte snygga shorts förresten ska nog köpa dom när jag får pengar =)

Hello lovers! Jag och älskling åkte in til...

2012-06-29_23_59 (MMS)

Hello lovers! Jag och älskling åkte in till stan idag, jag skulle kolla på ett linne men ångra mig så jag och älskling drog vidare till new yorker , hittade massor med fint men det får vänta till jag får nya cash. Men iallafall fick med mig ett par snygga örhängen och en ny navelpiercing, loveit! Nu har jag och älskling precis kommit hem från mattias , massa party osv jätte kul verkligen. Nu ska vi se film, mysa ner oss framför tvn med en film och jordgubbar och glass..puss! =)

17+ GRADER ♥

Godmorgon sötnosar! Vaknade ungefär 10.30 och gick upp och kollade om min bror var vaken men han sov så jag bestämde mig för att göra lite frukost, var as hungrig!! Så nu har jag plockat in disken i diskmaskinen och nu har jag inget att göra, väntar på att tvätta ur inpackningen i mitt hår sen ska jag fixa mig och packa färdigt är ju typ halvfärdig hahah!♥ Sen ska jag möta upp hon jag skulle möta upp idag och sälja jackan och skorna sen ska vi fika sen åker jag kl. 16.00 till ÖREBRO STAD ska till min älskling hihihihi! Så min planering blir idag:
♥ - DUSCHA
- FIXA MIG
- FIXA OUTFIT BILD + VIDEOINLÄGG
- PACKA MER
- SÄLJA#1
- GRATTA MIN SYRRA
- SÄLJA#2 (i örebro)

Men jag bloggar när jag är klar igen, visar er min outfit och sen ska jag försöka göra ett videoinlägg (till frågestunden) thihihi har ju helt glömt bort att svara på frågorna så det får bli min uppgift idag, att svara på frågorna! Passa på att fråga nu medans ni kan så svarar jag på det i ett videoinlägg! :D Pusshej! ♥